Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés
menü

PLUS csomag

Minden, amit az ALAP csomag tartalmaz

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Mobil applikáció

A FLEETware Gps-es nyomkövető szolgáltatás, egy korszerű járműkövető rendszernek eleget téve, rendelkezik saját fejlesztésű mobil applikációval is.

Mobil applikációnk elérhető a három legtöbbet használt platformon: Android, IOS és Windows Phone. Ez a három főbb operációs rendszer lefedi az emberek által használt készülékek több mint 90%-át.

Bővebben >>

Mobil applikációnknak köszönhetően, Ön pár gombnyomással azonnal megtudhatja, merre jár a követett járműve. Megmutatja, továbbá azt, hogy a gépjárművén van-e gyújtás, illetve azt, hogy áll-e a jármű. Amennyiben a gépjármű halad, akkor a pillanatnyi sebességét is kimutatja a járműnek. Pár gombnyomással azonnal megtudhatja, hogy merre jár a jármű, egyáltalán halad-e. És ehhez nem kell más, mint az okos telefonja.

Ezeket a mobil alkalmazásokat a különböző platformok boltjaiból tudja ingyenesen letölteni, amit a jogosultság engedélyezése után már használhat is.

Használata rendkívül egyszerű, senkinek sem okozhat problémát. Ezzel a kiegészítő szolgáltatásunkkal Önnek már számítógép előtt sem kell lennie, hogy valós idejű információhoz jusson a követett járműveit illetően.

A program kiválóan alkalmas autóban való használatra, de akár túrák, sporttevékenységek közben is hasznos lehet. Lényege, hogy asztali számítógép nélkül is el tudja érni a rendszerünket. Korszerűsítjük a munkavégzését!

FLEETware – járműkövető szolgáltatás - Flottakövető mobil alkalmazás
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

SMS kommunikáció

A nyomkövetés mellé igényelhető SMS kommunikáció is. Ez egyoldalú kommunikációt jelent, ami pár gombnyomással elérhető a FLEETware nyomkövető szolgáltatás felületén.

Ennek a funkciónak a segítségével, gyorsítható a munkavégzés. Rendkívül gyorsan és egyszerűen adhat további utasításokat a gépkocsivezetőknek, úgy hogy Ön látja is, hogy merre jár éppen nyomkövetővel felszerelt gépjármű.

Bővebben >>

Ennek a szolgáltatásunknak köszönhetően Ön tovább csökkentheti céges költségeit. SMS üzenetküldő panelünknek hála a kommunikációra szánt költségeket jelentős mértékben tudja redukálni. Nem csak a sofőröknek, hanem bárkinek küldhet SMS-t a szolgáltatásunk segítségével, így ennek a funkciónak a felhasználása nem merül ki a céges kereteken belül, magán célokra is költséghatékonyan lehet használni.

A nyomkövetésre használt webes felületen található a kommunikációs panelünk. Használata rendkívül egyszerű. Csupán annyit kell tennie, hogy beírja az elküldeni kívánt SMS tartalmát, hozzárendeli az előre felvitt sofőr telefonszámát, vagy kézzel beüti azt, majd az „elküldés” gombra kattintva már üzenhet is.

SMS bármilyen magyar számra küldhető, tartózkodási helytől függetlenül, így Ön akár a külföldön lévő sofőrjének is üzenhet, anélkül hogy ezért többletköltséget számolna fel a rendszer. Egy SMS ára 15Ft-ba kerül, és egy SMS 500 karaktert tartalmazhat.

A FLEETware járműkövető szolgáltatás a kommunikációra szánt költségeket is segít csökkenteni!

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

iButton sofőrazonosítás

Lehetőség van egy mágnes kulcs segítségével sofőrazonosításra is. Ehhez szükség van egy érzékelő beszerelésére. Ennek az érzékelőnek a végét kivezetik a gépjármű műszerfalából és ehhez az érzékelő ponthoz kell odatartani ezt a sofőrazonosító mágnes kulcsot. Az érzékelő miliszekundomok alatt küld adatot a rendszernek, arról, hogy használták a sofőrazonosítást.

Bővebben >>

Ez a funkció elsősorban akkor hasznos, ha egy járművet több sofőr is használ. Indításkor, a mágnes kulcs használatának köszönhetően, a rendszer automatikusan hozzárendeli a járműhez az aktuális sofőrt, így Önnek nem kell erre külön időt szakítani, a rendszer elvégzi ezt Ön helyett.

Ennek a megoldásnak köszönhetően, egyszerűen visszakereshető ki, mikor, hol, mennyit használta a gépkocsit. Ezeknek az adatoknak köszönhetően egyszerűsödik a bér és a költségelszámolás.

A FLEETware nyomkövető szolgáltatás iButton funkciója nagyon jó még vagyonvédelemre is. Be tudjuk állítani, hogy a mágnes kulcs használata nélkül, ne tudják elindítani az autót.

Illetőlegesen azt is be tudjuk állítani, hogy ha valaki elindítja az autót, sofőr azonosítás nélkül, akkor erről az eseményről a rendszer küld egy riasztást. Ennek az SMS-en, vagy e-mailen keresztül kiküldött riasztásnak köszönhetően, amit egy előre beállított címre küld ki, Ön azonnal tudhat róla, ha illetéktelen személy használja a gépjárművet.

Gondoljon csak bele, a mi havidíjunk pár ezer forint, a gépjármű, amit megvédünk, több millió forintot ér. Ne várja meg, míg beüt a baj, előzze meg azt a FLEETware Gps nyomkövetés segítségével!

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Hivatali/magánút kapcsoló

Lehetőség van egy kapcsoló beépítésére is, aminek köszönhetően könnyedén elválasztható a jármű magán, illetve munkacélra történő használata.

Bővebben >>

Ez egy nagyon egyszerűen működő két állású kapcsoló, aminek a segítségével egyszerűsíthetőek az elszámolások. A kapcsoló egyik állása jelenti a hivatali utat, a másik állás a magán utat.

Elsősorban olyan sofőröknek ajánljuk ezt a megoldást, akik amellett, hogy a céges tulajdonú gépjárművel dolgoznak, a munka végeztével magán célra is használhatják azt. Ilyenek például az üzletkötői járművek.

Ennek az egyszerű kapcsolónak a segítségével letisztíthatja a kimutatásokat. Pontos elszámolásokat készíthet a magán célú megtett út és a munka célú megtett útból, aminek köszönhetően a FLEETware Gps járműkövető szolgáltatás tovább segít Önnek csökkenteni a költségeket.

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Szenzorok

A gépkocsikba beépíthetőek különböző szenzorok is, amik további fontos információkat nyújthatnak a járműről. Ilyenek például: hőmérséklet mérő szenzor, ajtónyitás/raktérnyitás érzékelő szenzor, füstjelző, vagy akár pánikgomb is beszerelhető. Ezeknek a szenzoroknak köszönhetően, Ön mindig biztonságban tudhatja gépjárművét, szállított áruját, vagy sofőrjét, hiszen a rendszer e-mail, vagy SMS figyelmeztetést küld, ha a mért értékek eltérnek a kívánt értéktől, vagy ha riasztást érzékel.

Bővebben >>

Ajtónyitás/raktérnyitás érzékelő szenzorunk elsősorban a fuvarozott áru megvédésre ajánljuk. Szöveges üzenetben figyelmeztet a rendszer, ha kinyitják a szenzorral felszerelt ajtókat.

A füstjelző szenzorunk és a pánikgomb a sofőrt, a járművet és a szállított árut hivatott megvédeni. Ezeknek segítségével biztonságban tudhatja azt, ami Önhöz tartozik. Havi pár ezer forintért megvédheti a milliókat érő gépkocsit, a szállított árut és a pénzben nem kifejezhető, emberi életeket is biztonságban tudhatja.

Hűtött árut szállító autóknál elengedhetetlennek tartjuk a hőmérséklet mérő szenzor beépítését a hűtőtérbe. A FLEETware nyomkövető szolgáltatás ezen kiegészítő funkciójának köszönhetően, Ön mindig pontos megbízható adatot kaphat arról, hogy a raktérben milyen hőmérséklet uralkodik. Mint a többi szenzorunknál itt is be lehet állítani figyelmeztetéseket, riasztásokat. Beállíthat minimum és maximum határt, amiket ha a raktérben uralkodó hőmérséklet elér, a rendszer azonnal figyelmeztetést küld e-mailben, vagy SMS-ben. Ennek a szenzornak a segítségével megakadályozhatja azt, hogy tönkre menjen a szállított hűtött áruja. Bármi is történik, Ön biztonságban tudhatja a járművét, áruját, sofőrjét a FLEETware járműkövető rendszer által biztosított szenzorok segítségével.

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Immobilizer

Az immobiliser, vagy immobilizer pontos fordításban mozgás gátlót, indításgátlót jelent, mely egy elektronikus biztonsági eszköz a jogtalan felhasználókkal szemben.

Bővebben >>

Működése rendkívül egyszerű: Beépítünk a gépjárműbe egy áramkör megszakító relét, amit rákötünk a gépjármű önindítójára, vagy az üzemanyag pumpájára! Ez az indításgátló relé nem engedi beindítani a gépjárművet, amíg az autóhoz tartozó azonosító kulcsot hozzá nem érintik az azonosító kulcs leolvasó interfészhez.

Ezt a leolvasó interfészt igény szerint el tudjuk rejteni a gépjárműben, így kívülről nézve nincs semmilyen külső látható jele a lopás gátló rendszernek.

Az immobilizer megoldásunk az opcionálisan választható csomagunk része. Havi pár száz forintért Ön biztonságban tudhatja a több milliót érő gépjárművét és a szállított áruját is. Segítünk megvédeni a jogos tulajdonát!

Ők már a FLEETware-t választották

"...a program használhatósága áttekinthető és könnyebben kezelhető, gratulálok és köszönet, mint a szoftver használója..."

Miele Magyarország, Szabó István

"Nagyon tetszik a térképes felület, könnyen átlátható mikor merre jár az autó."

Cormoran Trade Bt.