Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Kinek érdemes GPS nyomkövető szolgáltatást használnia?

Azoknak az egyéni vállalkozóknak, kis és középvállalkozásoknak, akik személyautót, kistehergépjárművet, furgont, kisbuszt, vagy munkagépet használnak a munkájuk során és szeretnék a jármű pontos életútját ismerni.

Bővebben >>
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Túl sokat üzemanyagot fogyasztanak céges autói? Mutatjuk a megoldást rá!

A céges autók egyik legnagyobb költsége az üzemanyag, hiszen többet vannak az utakon, mint a magánszemélyek járművei. Ügyfeleink nagy része szeretné ezt a kiadást csökkenteni, hiszen ezzel fokozza versenyképességet és növelik a hasznot.

Bővebben >>
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Autókölcsönzéssel foglalkozik? Akkor ez a cikk hasznos segítséget nyújt járművei védelmében!

Autóbérbeadás során számos fárasztó, gyakran kellemetlenséggel járó feladat keletkezik, amit GPS alapú járműkövető szolgáltatásunk könnyedén automatizálni tud. Egyszerűen lehívható kimutatásaink minden olyan információkat tartalmaznak, amire csak szüksége lehet, így időt és bosszúságot spórolhat.

Bővebben >>
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Egy GPS nyomkövető valóban megakadályozza a gépjármű lopását?

Számos cég hirdet olyan ajánlatot, mely szerint GPS alapú nyomkövetővel megakadályozható a gépjármű ellopása. Az autótolvajok felkészültsége ma már ott tart, hogy egy ilyen kijelentés nem állja meg a helyét, de az biztos, hogy egy GPS nyomkövető elhelyezésével nagyobb biztonságban tudhatja járművét az illetéktelenekkel szemben.

Bővebben >>