Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

Kinek érdemes GPS nyomkövető szolgáltatást használnia?

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Azoknak az egyéni vállalkozóknak, kis és középvállalkozásoknak, akik személyautót, tehergépjárművet, személyszállító vagy munkagépet használnak munkájuk során és azonnali információra van szükségük a gyors döntéshozatalhoz.

  • Szeretne ügyfelei megkeresésére gyorsabban reagálni, mert pontosan tudja merre jár céges autója?
  • Szeretné ha a megtett utakról automatikusan pontos elszámolást kapna?
  • Szeretné megelőzni az üzemanyag visszaéléseket?
  • Szeretné értékes járműveit nagyobb biztonságban tudni?
  • Szeretne értesítés kapni az Ön számára fontos eseményekről, pl. elvontatás, határátlépés, gyorshajtás?

FLEETware szolgáltatásunkkal mindez lehetséges, mutatjuk is hogyan!

GPS nyomkövetővel egyszerűen előre tervezhetők az útvonalak, könnyedén szétválaszthatók a céges és magánutak, kiszűrhetők a fekete fuvarok és felesleges kilométerek, hiszen egy gombnyomással megkaphatja a térképre kirajzolt útvonalat, vagy címre pontosan lekérheti az útvonal kimutatást.

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Bárhonnan, élőben tudja nyomon követni céges autóit, így hatkényobban tudja szétosztani a feladatokat, ráadásul csökkenti az adminisztrációs terheket is.

Ügyfeleink között 3,5 tonna és az alatti haszongépjármű tulajdonosok, mezőgazdasági gépekkel rendelkezők, de építőipari munkagéppel rendelkezők is megtalálhatók, minden partnerünknek megtaláltuk az igényei szerinti szolgáltatási csomagot.

A járműkövetésnek számos előnye, felhasználási módja és költségcsökkentési lehetősége van. Szeretne többet tudni milyen funkciókkal tudna segíteni vállalkozásán Fleetware szolgáltatásunk?
Kattintson ide és tudjon meg többet megoldásainkról!

A legfontosabb feladata minden esetben az, hogy a járművekkel foglalkozó kollégának megkönnyítse a munkáját és a cégnek megtakarítást hozzon.

Ne feledje, mi 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hiszen az Ön elégedettsége valóban fontos számunkra! Büszkék vagyunk rá, hogy eddig több mint 400 partnerünknek segítünk járműveik kezelésben!

Ők már a FLEETware-t választották

"...a program használhatósága áttekinthető és könnyebben kezelhető, gratulálok és köszönet, mint a szoftver használója..."

Miele Magyarország, Szabó István

"...vagyonvédelmi jelentősége is jelentős, hiszen nyomon követhető az összes jármű pillanatnyi helye, haladási sebessége"

4Dent Kft., Biró Attila