Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

Egy GPS nyomkövető valóban megakadályozza a gépjármű lopását?

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Számos cég hirdet olyan ajánlatot, mely szerint GPS alapú nyomkövetővel megakadályozható a gépjármű ellopása. Az autótolvajok felkészültsége ma már ott tart, hogy egy ilyen kijelentés nem állja meg a helyét, de az biztos, hogy egy GPS nyomkövető elhelyezésével nagyobb biztonságban tudhatja járművét az illetéktelenekkel szemben. Ha pedig mégis megtörtént a baj, több esélye van arra, hogy épségben visszakerüljön Önhöz autója.

FLEETware szolgáltatásunk vagyonvédelmi funkciókat is biztosít, például:

 • Illetéktelen személy nem fogja tudni elindítani a járművét. Mégis hogyan?
  Sofőrazonosító (iButton funkciónk) használatával csakis egyedi mágneskulcs segítségével indítható az autó. A kulcs nem másolható, így szinte lophatatlan. Ez a funkció akkor is hasznos, ha egy járművet több sofőr is használ – a sofőr személye menetlevélen is feltüntetésre kerül.
 • Elvontatás, illetéktelen elmozdulás esetén azonnali riasztást kap.
  Ez az egyedi Riasztások (Geofencing) funkciónak köszönhetően Ön mindig biztonságban tudhatja járművét, szállított áruját. Azonnali információt kaphat, ha járműve belépett vagy kilépett a riasztási zónából. – A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy Ön által megadott sugarú körbe való belépéskor vagy annak elhagyásakor SMS-ben riasztja egy előre megadott számon. Ilyen egyedi esemény lehet elvontatás, határátlépés, megérkezés célállomásra, gyorshajtás, veszélyes vezetés stb.
  FLEETware – járműkövető szolgáltatás -
 • Mobilról is azonnal ellenőrizheti, valós időben, hogy pontosan hol van a járműve
  Mobilappikációnkba való belépés után a jármű legutóbb beküldött helyzetét látja, így azonnal tudni fogja merre járnak céges autói.

Gondoljon csak bele, a mi havidíjunk pár ezer forint, a gépjármű amit megvédünk, több millió forintot ér. Ne várja meg, míg megtörténik a baj, előzze meg azt a FLEETware járműkövetés segítségével!

Üzletágunk folyamatosan fejlesztése mögött több mint 18 éves IT vállalat dolgozik, így szolgáltatásunk a leginnovatívabb megoldásokat biztosítja ügyfeleink számára.

Ne feledje, nálunk 100% pénzvisszafizetési garanciával próbálhatja ki a járműkövető szolgáltatásunkat!

Ők már a FLEETware-t választották

"Egyszerűen kezelhető felület, jól működik a járműkövetés."

KábelszatNet-2000 Kft.

"Szolgáltatásukkal maximálisan meg vagyunk elégedve, ezért a későbbiek folyamán további járműveinkkel ismét önökhöz fordulunk"

Krisza-Trans Kft.