Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

Autókölcsönzéssel foglalkozik? Akkor ez a cikk hasznos segítséget nyújt járművei védelmében!

Autóbérbeadás során számos fárasztó, gyakran kellemetlenséggel járó feladat keletkezik, amit GPS alapú járműkövető szolgáltatásunk könnyedén automatizálni tud. Egyszerűen lehívható kimutatásaink minden olyan információt tartalmaznak, amire csak szüksége lehet, így időt és bosszúságot spórolhat. Valós időben láthatja járműveit, így hatékonyabban tudja kihasználni flottáját. Vagyonvédelmi funkcióinkkal mindig biztonságban tudhatja értékes autót, így nyugodtabban alhat éjszaka.

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Kifejezetten autóbérléssel, járműkölcsönzéssel foglalkozó cégeknek hasznosak az alábbi FLEETware funkciók:

  • Határátlépés riasztás (Ha csak belföldön engedélyezett a gépjármű használata azonnal jelez Önnek a rendszer, hogy elhagyták a megengedett terület!)
  • Távoli indításgátlás (Járműlopás, illetéktelen használat vagy akár nem fizető ügyfél esetén is használható, gyakori problémáira itt a megoldás)
  • Amortizáció figyelés: Pontos kimutatás a használatról, vezetési stílusról, így látható, ügyfelei/sofőrei hogyan használják a járműveket, mennyire kímélik vagy éppen túlzott erőhatásoknak teszik ki, ezáltal felgyorsítják a jármű kopó alkatrészeinek elöregedését.
  • Gyorshajtás, útdíj bírságok, baleseti körülmények időponthoz és személyhez rögzítve (Vitás helyzetekre tökéletes megoldás)
  • Jármű kihasználtság kimutatás (Előre tervezhetők a költségek, így időt és pénzt tud megtakarítani)
  • Másodpercre pontos jármű használat kimutatás (használat alapú bérbeadás esetén előnyös)
  • Extra szenzorok: bármilyen analóg/digitális szenzor bekötése (pl. Hőmérséklet- és páratartalom figyelés, üzemóra, akkufeszültség stb.) és riportokban kimutatása.
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Gondoljon csak bele, a mi szolgáltatásunk havidíja már napi 99 Ft-tól elérhető, a gépjármű amit megvédünk, több millió forintot ér. Ne várja meg, míg megtörténik a baj, előzze meg azt a FLEETware járműkövetés segítségével!

Védje meg értékes autóit FLEETware szolgáltatásunkkal, ráadásul 100% pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk!

Egységes felületen követheti nyomon járműveit, csökkentheti adminisztrációs terheit, valamint a vagyonvédelmi funkciókkal kiegészítve gondoskodhat védelmükről.Tegyen egy próbát velünk!

Ők már a FLEETware-t választották

"Az új mobil applikációban a döntéshozáshoz szükséges minden információhoz azonnal hozzáférünk!"

Yosemite Bt.

"...a program használhatósága áttekinthető és könnyebben kezelhető, gratulálok és köszönet, mint a szoftver használója..."

Miele Magyarország, Szabó István